Onze missie

Door een gebrek aan tijd, kennis en/of geld zijn er mensen die een drempel tot het verhalen van hun letselschade ervaren, terwijl juist die mensen rechtshulp hard nodig hebben. Dat is precies wat wij bieden. Door een einde te maken aan ingewikkelde juridische procedures en in plaats daarvan een makkelijk te gebruiken service aan te bieden, zorgen we dat iedereen op een makkelijke en moderne manier zijn letselschade kan verhalen.

Wat doen wij?

Letselschademeesters helpt jou met het verhalen van jouw schadevergoeding na een ongeval. Het enige dat jij hoeft te doen is een foto van je schadeformulier bij ons in te dienen. Wij beoordelen daarna of je inderdaad recht hebt op een (letsel)schadevergoeding Zo ja? Dan gaan we voor je aan de slag en verhalen wij namens jou maximale schadevergoeding. Jij hoeft alleen maar achterover te leunen en het resultaat af te wachten.

Waarom is het gratis ?

Op grond van artikel 6:96 Burgerlijk Wetboek brengen wij al onze kosten in rekening bij de wederpartij of zijn verzekeraar. Daarom bieden we Letselschademeesters altijd gratis aan. Jij dient je schadeformulier in, wij regelen de rest. We zorgen ervoor dat jij maximale schadevergoeding krijgt en wij krijgen van de wederpartij of zijn verzekeraar (op basis van de bovenstaande wet) onze vergoeding voor de rechtshulp die we jou hebben geboden. Onze kosten worden dus allemaal betaald door de wederpartij of zijn verzekeraar. Jij betaald ons gegarandeerd niets en is onze dienstverlening voor jou 100% gratis.

Wie zijn wij ?

Team Letselschademeesters bestaat uil een mix van juristen, schade-experts en techneuten, met een gezamenlijke passie: het verhalen van schadevergoeding bij letselschade verbeteren! Inmiddels werken wij vanuit ons kantoor in Beverwijk iedere dag kosteloos tot het verhalen van maximale schadevergoeding bij letselschade en maken hiermee het Nederlandse rechtssysteem rechtvaardiger en toegankelijker.